ΕΞΕΔΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ηλεκτρικές / Υδραυλικές Εργοεξέδρες

Η εκτεταμένη γκάμα ψαλιδοφόρων εργοεξέδρων της Sinoboom περιλαμβάνει πετρελαιοκίνητες ντίζελ αλλά και ηλεκτρικές, με υδραυλικό και ηλεκτρικό κινητήρα ανύψωσης. Τα μοντέλα ντίζελ με στιβαρό και δυναμικό design  προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα, ποιότητα και ασφάλεια. Οι επιλογές περιλαμβάνουν εργοεξέδρες για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, με δυνατότητα κίνησης σε έδαφος με κλίση και τύπους ελαστικών ιδανικών για επίπεδες επιφάνειες non-marking, ή ακόμα και εργοεξέδρες ικανές για κίνηση σε ανώμαλο έδαφος.

Ύψος Εργασίας

m

Ανυψωτική Ικανότητα

kg

Κλίση

 25~40%

Ύψος Εργασίας

m

Ανυψωτική Ικανότητα

kg

Κλίση

30%

ΑΡΘΡΩΤΑ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

Ηλεκτρικά Καλαθοφόρα αυτοκινούμενα

Τα αρθρωτά ανυψωτικά της Sinoboom περιλαμβάνουν μοντέλα ηλεκτρικά, με πρωταρχικό χαρακτηριστικό το εξαιρετικά ευέλικτο και βολικό πτυσσόμενο βραχίονα πολλαπλών σταδίων. Η άρθρωση και η περιστροφή τους επιτρέπει στην πλατφόρμα εργασίας να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια και να εργαστεί σε διάφορα σημεία χωρίς να χρειάζεται να επανατοποθετήσει η βάση.
Με ένα ευρύ φάσμα λειτουργίας, υψηλής απόδοσης και μεγάλης χωρητικότητας φορτίου, πολλές τεχνικές καινοτομίες έχουν ενσωματωθεί στο σχεδιασμό έτσι ώστε το προϊόν να διαθέτει υψηλού επιπέδου ασφάλεια, αξιοπιστία και λειτουργικότητα. Τα αρθρωτά καλαθοφόρα χρησιμοποιούνται ευρέως για τοποθέτηση και συντήρηση βιομηχανιών, κατασκευή και συντήρηση χώρων, εφαρμογές αποθήκευσης μεγάλης κλίμακας, αεροπορικές και αεροδιαστημικές βιομηχανίες, αεροδρόμια και λιμάνια, αστικές επιχειρήσεις και κηπουρική και άλλα.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Καλάθια προσωπικού - Order Pickers

Συμπαγής δομή, ευκολία ελιγμών και μηδενική προεξοχή κατά την περιστροφή, μικρή ακτίνα στροφής που του επιτρέπει να περνάει εύκολα μέσα από τυπικά ανοίγματα θυρών και διαδρόμους ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ελαφρού τύπου οικοδομικές εργασίες.

Ύψος Εργασίας

m

Ανυψωτική Ικανότητα

kg

Κλίση

40%

Θέση Πήλιζα
Τέρμα Μακρυγιάννη
Μάνδρα Αττικής, 19600
Τ: 210 5549961
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© Stanek AEBE. All rights reserved. Powered by Pyro Graphics.